joi, 4 februarie 2016

Comunicat către toate puterile masonice din lume

De ce este târâtă MLFR într-un scandal internațional ???
Cui servește ? Care este miza ? Cine manipulează?

Zilele trecute a apărut pe www.stirimasonice.wordpress.com o manipulare halucinantă orchestrată de cuplul Daniela și Calin Nae, ea fostă Mare Maestră a MLFR, el Secretar General al Ritului Memphis Misraïm condus de Gheorghe Florea.

Sunt oare implicate interese străine de MLFR ?
Sunt oare implicate interese străine de România ?

Totul a plecat de la hotărârea Marelui Consiliu, organ de conducere al MLFR, din 28.12.2015, de neprelungire a mandatului de Mare Maestră a Danielei Nae, care a refuzat să își prezinte Raportul de activitate. De acest raport era condiționată prelungirea cu un an al mandatului de MM, în conformitate cu hotărârea Marelui Consiliu din 16.01.2015 ratificată de Conventul  MLFR din 24.01.2015.
Manipularea halucinantă în zilele acestea pe Stiri Masonice/Masonic News,  a fost preluată și publicată de Mihnea Octavian Manolache, fapt ce dovedește odată în plus dezinformarea și nejurnalismul care se practică în mediul masonic iregular din Romania, publicându-se informații false și necontrolate la sursă.

Reamintim ca MLFR este alaturi de MLNR, MLNUR si MOAR singura Mare Lojă istorică regular constituită și universal recunoscută din România.
În aceste condiții, Marea Lojă Feminină a Romaniei:
·       Respinge cu indignare toate afirmațiile denigratoare ale Danielei Nae.
·       Consideră act de trădare încălcarea tuturor jurămintelor depuse în parcursul masonic al Danielei Nae, încheiat prin excluderea sa din MLFR în 27.01.2016.
·       Exprimă indignarea și oprobiul unanim al membrelor MLFR față de acțiunile întreprinse pe plan intern și internațional de catre Daniela Nae, cea căreia i s-au acordat încrederea și onoarea de a fi MM a MLFR.
·       Regretă inconvenientele create de către fosta Mare Maestră Daniela Nae, care au derobat-o din etica și demnitatea masonică.
·       Condamnă agresiunea și atingerea aduse, de către fosta Mare Maestră Daniela Nae, onoarei, demnității masonice ale Obediențelor și organizațiilor internaționale cărora li s-a adresat, prin defăimarea și calomnierea MLFR.
·       Își cere scuze față de toți Marii Maeștrii ai Marilor Loji cărora li s-a adresat, deoarece încălcarea jurământului depus pe Cele trei Mari Lumini, prin minciună si manipulare, de către  fosta MM Daniela Nae  a pus o  pată  grea și dificil de șters  pe  onoarea funcției de Mare Maestru.
·       Respinge cu vehemență acuzele și lipsa de respect aduse de catre fosta  Mare  Maestră Daniela Nae la adresa Surorilor din MLFR.
·       Mulțumește tuturor Obediențelor, Fraților și Surorilor care si-au exprimat  solidaritatea față de noi, în aceste momente grele.
·       Mulțumește Surorilor din Marea Lojă pentru solidaritatea extraordinară și spiritul fratern și civic de care au dat dovadă și care au făcut ca Lanțul de Unire al Obedienței să devină mai puternic în aceste clipe dificile, prin puterea și atașamentul manifestat față de cutumele, valorile, principiile masonice și față de MLFR.
·       Încredințează că, deși s-a dorit discreditarea Obedienței  noastre, Lumina Marii Loji Feminine a Romaniei  este mai puternică și mai strălucitoare.



  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu