luni, 16 decembrie 2013

Marc-Antoine CAUCHIE sărbătorit de membrele Marii Loji Feminine şi Supremului Consiliu Feminin pentru România

Marea Lojă Feminină a României şi, în mod special, Supremul Consiliu Feminin al României marchează astăzi, prin ovaţii, aniversarea unui Frate special şi important în istoria noastră din ultimii 10 ani.


Marc-Antoine CAUCHIE, Suveranul Mare Comandor al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat al Supremului Consiliu pentru Luxemburg s-a născut la 16 decembrie 1924 în Franţa şi şi-a desfăşurat activităţile din viaţa profesională, încă din 1984, în Marele Ducat al Luxemburgului.

Marc-Antoine a fost iniţiat în Marele Orient al Franţei, a fost Mare Maestru al Marelui Orient din Luxemburg şi mai apoi Suveran Mare Comandor. În calitate de Preşedinte al CLIPSAS a revitalizat activitatea acestei organizaţii, astăzi deţinând tilul de Preşedinte Onorific al acestei organizaţii internaţionale. 

Marc-Antoine CAUCHIE este, aşa cum declară şi el, "un simplu Mason care doreşte să aplice umanismul şi idealul masonic". Fratele nostru a fost cel care ne-a ajutat de-a lungul timpului să punem bazele Supremului Consiliu Feminin pentru România, primul de acest fel din Europa Centrală de Est şi de Sud-Est.

Pentru simplitatea sa, pentru toleranţa şi diplomaţia sa şi pentru faptul că a fost, înainte de toate, un Frate de suflet, membrele Marii Loji Feminine a României şi, în mod special, cele ale Supremului Consiliu Feminin al României urează Suveranului Mare Comandor de Onoare al SCFR şi Marelui Maestru de Onoare al MLFR, Marc-Antoine CAUCHIE, un Fratern LA MULŢI ANI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu