marți, 29 decembrie 2020

Mesajul Suveranului Mare Comandor 29 decembrie 2020

 

                    In Goria Marelui Arhitect al Univrersului

                                   Ordo ab Chao

 SUPREMUL CONSILIU FEMININ

                AL MARILOR INSPECTORI GENERALI DE GRADUL 33 SI ULTIM

                                   AI RITULUI SCOTIAN ANTIC SI ACCEPTAT

 

              

Iubitele mele Surori in grade si calitati,

 

Tipicele urări de la LA MULȚI ANI nu-și au rostul astăzi, caci sunt prea superficiale si impersonale in aceste zile de nesiguranta si solitudine.

Au trecut foarte multi ani de când multe dintre noi împărtășim aceleași probleme, incercari, esperiente bune sau mai putin bune dar in special aceleasi valori,  

Voi toate reprezentati astăzi și vremelnic, asemenea predecesoarelor voastre, stindardul MLFR și păstrati Lumina aprinsă, așa cum va fost încredintată vouă . 

Mi-aș dori ca astăzi ca fiecare in parte să vă aplecati puțin asupra importantei oficiului pe care-l ocupati și să constatati că nu doar Ordinul, ci și societatea are nevoie de acea perpetuă schimbare și transformare în bine, aceeași care ne oferă șansa de a fi în pas sau cu un pas înaintea lumii în care trăim.

Putem cu toții sã disertãm asupra întrebãrilor "ce este Masoneria?", "ce nu este?", "ce ar trebui sã fie Masoneria?", dar mai presus decât aportul și încãrcãtura inițiaticã, singură este iubirea Fraternã care ne reunește. Acesta este lucrul care conteazã și are valoare!

Pe aceastã cale doresc a mulțumi acelora care au contribuit prin propria energie, propria Aurã, sã reconforteze acest sentiment cald și atât de necesar!

Vã doresc vouã, SS mele dragi, Bucurii, Fericire și Sãnãtate!

Vã doresc în numele Supremului Consiliu Feminin al României și al meu personal sã nu aveti regrete pentru anul ce se termina caci dupa intuneric vine mereu o lumina noua și fie ca Noul An sã vã aducã  Sanatate , Liniste, Armonie si numai satisfactii!

 

Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!

 

Cu  TAF,

 

Bucuresti 29 decembrie 2020

 

 

Anca Nicolescu 33

Suveran Mare Comandor

Supremul Consiliu Feminin al Romaniei

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu