marți, 1 decembrie 2015

Mesajul Marii Maestre Daniela NAE cu ocazia Zilei Naționale a României

Iubite Surori,

Astăzi se împlinesc 97 de ani de la Marea Unire, de la Marea Unire a tuturor românilor. Este ziua de naștere a națiunii noastre întregite și este ziua în care istoria acestui popor a intrat într-o perioadă de primăvară a dezvoltării noastre culturale.

În fiecare an pe 1 decembrie mulți dintre noi se gândesc, fie și pentru o clipă, la țara noastră; sărbătorim și ne bucurăm. Poate că este și o zi în care trebuie să ne gândim și la ce lăsăm în urma noastră și ce lăsăm copiilor noștri.

Prezența Fraților noștri, care au semnat actul Marii Uniri, la Alba Iulia trebuie să ne spună multe despre dorința și voința acestui popor, trebuie să ne facă mândre și în același timp să ne motiveze constant să ne ridicăm la așteptările actualei societăți în care trăim. 

Noi trebuie să realizăm că suntem o carte de vizită vie a țării noastre oriunde mergem! Și când spun noi mă refer la noi românii, nu doar la noi Francmasonii. Noi trebuie să ducem mai departe idealurile străbunilor noștri și tot pe umerii noștri stă și voința de a ne face viața mai bună, mai prosperă și mai tolerantă. Iar noi Francmasonii nu trebuie să uităm că principala noastră datorie este cea față de patrie, față de România și de semenii noștri!

Vă urez un 1 decembrie plin de empatie, plin de bucurie și sănătate!


La mulți ani Surorile mele!
La mulți ani Români!
La Mulți Ani ROMÂNIA!


Am zis!

Daniela NAE
Mare Maestră
Marea Lojă Feminină a României



București, 1 decembrie 2015



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu