marți, 29 decembrie 2015

Mesajul de Anul Nou al Marii Maestre de Onoare ad vitam

Iubitele mele Surori in grade si calitati,

Tipicele urări de la LA MULȚI ANI nu-și au rostul astăzi, caci sunt prea superficiale si impersonale.
Au trecut foarte multi ani de când multe dintre noi ne cunoaștem și la fel de multi ani de când împărtășim aceleași valori.

Interesele noastre comune pentru jurisdictia noastră, România, nu sunt noi, ci reprezintă doar o continuitate a ceea ce a început în anul 1883, s-a institutionalizat în 1922 și a renăscut la începutul anilor 2000...

Voi toate reprezentati astăzi și vremelnic, asemenea predecesoarelor voastre, stindardul MLFR și păstrati Lumina aprinsă, așa cum va fost încredintată vouă.

Mi-aș dori ca astăzi ca fiecare in parete să vă aplecati puțin asupra importantei oficiului pe care-l ocupati și să constatati că nu doar Ordinul, ci și societatea are nevoie de acea perpetuă schimbare și transformare în bine, aceeași care ne oferă șansa de a fi în pas sau cu un pas înaintea lumii în care trăim.

Putem cu toții sã disertãm asupra întrebãrilor "ce este Masoneria?", "ce nu este?", "ce ar trebui sã fie Masoneria?", dar mai presus decât aportul și încãrcãtura inițiaticã, singură este iubirea Fraternã care ne reunește. Acesta este lucrul care conteazã și are valoare!

Pe aceastã cale doresc a mulțumi acelora care au contribuit prin propria energie, propria Aurã, sã reconforteze acest sentiment cald și atât de necesar!

Vã doresc vouã, SS mele dragi, Bucurii, Fericire și Sãnãtate!

Fie ca Noul An sã vã aducã numai satisfactii!

Dumnezeu sa va binecuvanteze!!!



Anca Nicolescu 33

Mare Maestra de Onoare ad.vit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu