vineri, 19 iunie 2015

Marea Lojă Feminină a României sărbătorește Sfântul Ioan de Vară în Orașul Marii Uniri, Alba Iulia

Marea Lojă Feminină a României va sărbători în data de 21 iunie 2015 închiderea Anului Masonic prin tradiționala Ceremonie a Sfântului Ioan de Vară, Patronul Masoneriei Universale.

Anul acesta evenimentul va avea loc în Orașul Marii Uniri de la 1918, Alba Iulia. La ora 13:00 va avea loc Ținuta Ritualică, iar seara, începând cu ora 20:00, va avea loc tradiționala Agapă la care atât Masonii, cât și profanii, se vor bucura împreună de tradiția masonică.


În cursul aceleiași zile va avea loc și ceremonia de semnare a Tratatului de Amiciție și Recunoaștere între Supremul Consiliu CAMEA din Italia și Supremul Consiliu Feminin al României, primul Suprem Consiliu Feminin din Europa Centrală, de Est și de Sud-Est, fondat pe 15 decembrie 2012. Pe lângă cei doi Suverani Mari Comandori, Anca NICOLESCU 33° (SCFR) și Roberto LUONGO 33° (SC CAMEA), vor participa și Marea Maestră a Marii Loji Feminine a României, Marele Maestru al Marii Loji Naționale Unite din România, o delegație A Marii Loji Universale a Bulgariei și Președinții și membrii Corpurilor Capitulare ale Ritului Scoțian Antic și Acceptat.

Ținuta Ritualică și Ceremonia Sfântului Ioan de Vară (Agapa) vor avea loc în cadrul Hotelului Medieval din Cetatea Alba Carolina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu