luni, 15 decembrie 2014

Mesajul Suveranului Mare Comandor cu ocazia aniversării SCFR

Iubitele mele Surori,

Astăzi rememorăm ziua de 15 decembrie 2012, un moment istoric al Masoneriei Feminine române din care facem parte și pe care o reprezentăm vremelnic. În urmă cu doi ani am trăit împreună bucuria de a concretiza una dintre cele mai mari realizări al Masoneriei Feminine Naționale, anume fondarea primului Suprem Consiliu Feminin de Rit Scoțian Antic și Acceptat nu doar din România, ci și din această parte a Europei.

Pentru Surorile care astăzi fac parte din RSAA li pentru Surorile de mâine care ne vor fi alături pentru propășirea idealului comun: Fericirea și Bunăstarea Familiei Umane, vreau să afirm că importanța coeziunii și a unității este primordială pentru continuitate.

Omul, în micimea lui este unic pentru că reprezintă o rotiță din mecanismul în care trăiește, iar totul omul în mărinimia lui este comun în idealul universal de echilibru și în facerea binelui. Nu trebuie să uităm că acest Rit are o particularitate care ne permite să fim diferiți, ne face să ne simțim ca neavând diferențe și, totuși, ne inculcă o ierarhie care nu este altceva decât o formă de educare a omului lăuntric și o omului exterior.


Anca NICOLESCU 33°
Suveran Mare Comandor
Supremul Consiliu Feminin al României


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu