sâmbătă, 5 octombrie 2013

Marea Maestră de Onoare a Marii Loji Feminine: "Nicio instituţie nu poate supravieţui fără tradiţie. Masoneria trebuie să fie o instituţie de elită morală şi socială. Masoneria Feminină este complementară Masoneriei Masculine"

Cel mai important eveniment al Masoneriei Feminine din Emisfera de Vest se încheie astăzi. Marea Maestră de Onoare a MLFR, Suveranul Mare Comandor Dr. Anca NICOLESCU 33°, a susţinut ieri un discurs despre impactul Masoneriei Feminine în societatea actuală, indicând faptul că femeia din zilele noastre nu este femeia de acum un secol.


Marea Maestră de Onoare l-a citat pe fostul Secretar General al Naţiunilor Unite, Kofi Annan, atunci când acesta a vorbit despre stabilirea Agendei celui de-al III-lea Mileniu. Sora noastră a declarat şi că Masoneria nu trebuie să se îndepărteze de tradiţie atunci când consideră că Ordinul trebuie modernizat şi că tradiţia rămâne piatra de temelie a Masoneriei Feminine şi Masculine.

"Nicio instituţie nu poate supravieţui fără tradiţie. Masoneria trebuie să fie o instituţie de elită morală şi socială. Masoneria Feminină este complementară Masoneriei Masculine", sunt doar câteva din pilonii de bază ai discursului susţinut de Marea Maestră de Onoare a Marii Loji Feminine a României.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu