joi, 21 februarie 2013

Anca Nicolescu, 44 de ani practicând Arta Regală

Mâine, 22 februarie 2013, se împlinesc 44 de ani de la iniţierea în Masonerie a Surorii noastre Anca Nicolescu. Cu această ocazie, noi, Sora Anonimă, dorim a o felicita pentru longevitatea activităţii sale în Ordin. Într-o lume în care unii pot ajunge Mari Maeştri şi Suverani Mari Comandori în doar câţiva ani de zile ori, mai rău, peste noapte, Sora noastră a avut răbarea de a aştepta peste 30 de ani pentru a ajunge Mare Maestră şi chibzuinţa de a munci pe şantierele masonice pentru a-şi încununa activitatea dupa 44 de ani ocupând funcţia de Suveran Mare Comandor (primul al Supremului Consiliu Feminin).



Astăzi, Sora noastră şi raţionamentul său planează asupra Gradelor noastre Filosofice, lăsând Simbolismul pe seama celorlalte Surori care compun Marele Consiliu. Totuşi, indiferent de orice se poate spune sau adăuga la cele de mai sus, nu putem remarca faptul că un lucru ne poate sta ca exemplu al unei pietre de temelie în călătoria noastră masonică: răbdarea.

Şi noi sperăm să avem aceeaşi răbdare şi aceiaşi ani pentru a ocupa, cândva, Tronul lui Solomon ori să prezidăm Filosofismul Masoneriei Feminine în România. O bună parte dintre noi nu au experienţă în viaţă câţi anii în Masonerie are Sora noastră. Gândindu-ne la Surorile noastre mari tinere în ani de viaţă şi Masonerie, având exemplul Surorii noastre Anca şi mizând pe tăria Lanţului ce ne leagă, noi, Sora Anonimă, credem cu tărie în puterea exemplului şi în faptul că Masoneria nu este un atribut, ci un merit, o încununare a vieţii noastre de zi cu zi.


Sora Anonimă


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu