joi, 10 mai 2012

Marea Maestra Anca Nicolescu a oferit un dineu privat sefilor de delegatie

Marea Maestra a invitat in aceasta seara sefii de delegatie si invitatii speciali sositi pentru ceremoniile ce marcheaza a 90-a aniversare a MLFR la un dineu privat in onoarea acestora. La acest eveniment au fost prezente peste 20 delegatii, urmand ca maine sa soseasca restul delegatiilor care si-au anuntat participarea la ceremoniile si evenimentele aniversare ale Marii Loji Feminine a Romaniei.



De asemenea, incepand de maine dimineata vor avea loc doua conferinte internationale desfasurate in cadrul RMI 2012, evenimente gazduite de Palatul Bragadiru. Realizarea acestor doua conferinte beneficiaza de sprijinul Fundatiei Solidaritatea Culturala Romana Ars XXI si de cel al Academiei de Dezvoltare Europene Durabile.



Prima conferinta, ce poarta titlul temei Anului European 2012, va fi deschisa de Reprezentanta desemnata de Presedintele Comisiei Europene pentru acest eveniment, iar a doua conferinta se desfasoara in cadrul lucrarilor anuale ale Reuniunii Masonice Internationale, conduse anul acesta de Marea Maestra Anca Nicolescu, in calitate de Presedinte Executiv.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu