vineri, 30 martie 2012

Marea Lojă Feminină a României participă la lucrările cele de-a XII-a ediţii a Reuniunii UMM (Uniunea Masonică Mediteraneană)

Delegaţia MLFR condusă de Marea Maestră Anca Nicolescu a plecat ieri din România cu direcţia Lisabona pentru a participa a la XII-a ediţie a Reuniunii Anuale a Uniunii Masonice Mediteraneene organizată anul acesta de Marele Orient Lusitan.


Tema de anul acesta este "Provocări democratice la Marea Mediterană". Evenimenul va fi găzduit de Hotelul Fenix din Lisabona.


Ieri la ora locală 19:00 a avut loc o vizită la sediul Marelui Orient Lusitan, urmată apoi de o recepţie în cadrul Palatului Masonic din Portugalia şi de o Ţinută la Gradul de Ucenic.


Peste o jumătate de oră va începe deschiderea oficială a lucrărilor UMM. După discursul Marelui Maestru şi al Marelui Cancelar, sunt programate două sesiuni de lucru şi o sesiune de dezbateri, urmate apoi după prânz de intervenţiile Obedienţelor participante, o sesiune de dezbate şi de reuniunea Biroului UMM la ora locală 18:00.


În această seară va avea loc un dineu de gală oferit de Obedienţa gazdă în onoarea participanţilor la lucrări.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu