joi, 19 ianuarie 2012

Comunicat | Marea Lojă Feminină a României face apel la calm şi la restabilirea unei ordini adecvate societăţilor civilizate

Marea Lojă Feminină a României (MLFR 1922) face apel la calm şi la restabilirea unei ordini adecvate societăţilor civilizate, considerând că anii de democraţie pe care România şi românii i-au recuperat în urmă cu peste două decenii, trebuie folosiţi în scop constructiv pentru societatea noastră.

MLFR, în virtutea principiilor ce o călăuzesc, susţine Statul de Drept şi solidaritatea, prin solidaritate întelegând un bun comun şi individual pus în folosul comunităţii şi al ţării pentru democraţie, pentru o imagine mai bună a României în străinătate şi pentru bunăstarea generală a comunităţilor citadine şi rurale de pe întreg cuprinsul ţării noastre. Piaţa Universităţii este un simbol naţional ce nu trebuie să sufere nicio atingere în ceea ce priveşte semnificaţia sa unică şi dureroasă în memoria vie a fiecaruia dintre noi.

Efectele crizei economice au reprezentat valuri ce au năucit nu doar societatea în ansamblul ei, ci şi pe fiecare în parte, în viaţa publică şi privată, de la intelectuali la pensionari, la studenţi şi la alte categorii socio-profesionale. Am promovat, promovăm şi vom promova în continuare principiul solidaritaţii prin apeluri la calm şi la respectarea Statului de Drept.