vineri, 30 decembrie 2016

Mesajul Suveranului Comandor al SCFR cu ocazia Noului An


Iubitele mele Surori în grade și calități,

Tipicele urări de LA MULȚI ANI nu-și au rostul astăzi, căci sunt prea superficiale și impersonale. 

Au trecut foarte mulți ani de când multe dintre noi ne cunoaștem și la fel de mulți ani de când împărtășim aceleași valori. 

Interesele noastre comune pentru jurisdicția noastră, România, nu suntem noi, ci reprezintă doar o continuitate a ceea ce a început în anul 1883, s-a instituționalizat în 1922 și a renăscut ca pasărea Phoenix după instaurarea democrației. 

Voi, toate, dragi Surori, reprezentați astăzi și vremelnic, asemenea predecesoarelor voastre stindardul MLFR și păstrați LUMINA aprinsă, așa cum v-a fost încredințată ea vouă de către Surorile premergătoare vouă. 

Mi-aș dori ca fiecare în parte să vă aplecați puțin asupra importanței oficiului pe care-l ocupați și să constatați că nu doar Ordinul, ci și societatea au nevoie de acea perpetuă schimbare și transformare în bine, aceeași care ne oferă șansa de a fi în pas sau cu un pas înaintea lumii în care trăim. 

Putem cu toții să dizertăm asupra întrebărilor ”Ce este Masoneria?”, ”Ce nu este?”, ”Ce ar trebui să fie Masoneria?”, dar mai presus decât aportul și încărcătura inițiatică, singură este iubirea Fraternă care ne unește. 

Acesta este singurul lucrul care conteazã și care are valoare!

Pe această cale doresc astăzi a mulțumi acelora care au contribuit prin propria energie, propria Aură, să reconforteze acest sentiment cald și atât de necesar! 

Vã doresc vouã, SS mele dragi, Bucurii, Fericire și Sãnãtate!

Vă doresc în numele Supremului Consiliu Feminin al României și 
al meu personal să aveți în viață   Pace, Sănătate și Fericire și fie 
ca Noul An să vă aducă numai satisfacții!



Dumnezeu sa va binecuvanteze!!! 

Cu o TAF,                                    
Anca Nicolescu 33 
Suveran Mare Comandor
Supremul Consiliu Feminin al României

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu