joi, 16 octombrie 2014

Marea Lojă Feminină a României participă la Reuniunile Europene din Luxemburg (RELUX)

Marea Loja Feminină a României va participa în zilele de 17 și 18 octombrie 2014 la Reuniunile Europene din Luxemburg (RELUX), eveniment organizat anual în parteneriat cu Marele Orient al Luxemburgului, Guvernul Marelui Ducat al Luxemburgului, Primăria din Luxemburg, Cercul Cultural de Reuniuni al Abației din Neumünster și Grupul Editpress.


MLFR este un participant tradițional în cadrul acestor reuniuni care au loc în cadrul Abației din Neumünster. RELUX a avut prima reuniune în anul 1997, având ca obiective: încurajarea schimbului deschis și pluridisciplinar la nivel european și stimularea dezvoltării dezbaterilor etice, sociale și politice cu privire la viitorul societății/societăților europene.

Tema de anul acesta este intitulată: Europa în căutarea menirii, Media în căutarea viitorului. Printre conferențiarii de anul acesta se numără: Viviane Reding (Europarlamentar și fost Comisar pentru Justiție al Uniunii Europene), Fyodor Lukyanov (jurnalist și analist politic rus), Lothar Müller (jurnalist german), Pierre Ruetschi (jurnalist elvețian), belgiana Margaret Boribon, Gilles van Kote (jurnalist francez) etc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu